El Fons de Carboni per a una Economia Sostenible (FES-CO2)  ha obert la setena convocatòria dels Projectes Clima, una iniciativa promoguda pel Ministeri d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient amb l’objectiu de reduir les emissions de CO2 i complir d’aquesta manera amb els acords internacionals relatius al canvi climàtic i alhora redirigir el sistema productiu de l’estat espanyol cap a un model baix en carboni.

Els projectes que hi participen –provinents tant del sector públic com del privat-, poden rebre una ajuda de fins a 9,7 euros per tona per CO2 reduïda durant els primers quatre anys de funcionament del projecte.

Els Projectes Clima es desenvolupen en el marc dels ‘sectors difusos’- que són aquells que no estan subjectes al règim europeu de comerç de drets d’emissió- que, entre d’altres, fan referència al sector del transport, dels serveis, de l’agricultura i dels residus.

-Instal·lacións de calderes de biomassa.
-Substitució de gasos HFCs per altres de menor impacte.
-Instal·lacions de district heatings alimentats amb biomassa.

Com a empresa pionera i referent en el sector ambiental, us ajudem a presentar el vostre projecte de reducció d’emissions de CO2. El termini de presentació de propostes finalitza l’1 de maig de 2018.