Vídeos per a millorar la difusió de les campanyes de sensibilització

La comunicació audiovisual és una eina amb un gran potencial: aconsegueix fer arribar la informació que es vol transmetre de manera fàcilment compartible a les xarxes socials i serveis de missatgeria. Sense deixar de banda que els vídeos són el format comunicatiu més consumit per part de la ciutadania.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Madrid ha realitzat tres vídeos per aconseguir una major difusió de la campanya “Acierta con la orgànica”. El primer és un vídeo animat explicatiu de la campanya, el segon mostra les visites domiciliàries de l’equip d’informadors ambiental i el tercer recull diferents entrevistes fetes a ciutadans en les que responen preguntes relacionades amb la fracció orgànica. Es pretén fer, a més, un quart vídeo mostrant els resultats de la campanya.

Aquesta campanya de l’Ajuntament de Madrid es va iniciar a l’octubre de l’any passat i finalitzarà la primera fase a mitjans de maig. El seu objectiu és la implantació de la recollida de la fracció orgànica a la ciutat. Durant aquest temps, s’ha estat treballant en 17 zones pioneres, que pertanyen a 10 districtes de la ciutat.

El següent pas de la campanya serà ampliar la recollida de la fracció orgànica a 11 districtes complets de la ciutat: els 10 que comptaven amb zones durant la primera fase i un altre més. Per a fer-ho, els vídeos realitzats seran una eina molt important per a la seva difusió.

COMPARTEIX-HO