Les empreses de Manlleu podran reduir la seva despesa energètica fins a un 16%

Deu empreses de Manlleu poden arribar a reduir la seva despesa energètica un 16% de mitjana gràcies a la seva participació al Programa pilot d’estalvi i eficiència energètica a la indústria de Manlleu, segons les dades presentades recentment.

Les empreses participants han comptat amb l’assistència tècnica de Lavola, que ha realitzat un monitoratge del consum elèctric i ha creat un pla de millora per a cada una, en funció de les seves necessitats. Gràcies a aquesta assistència realitzada, es preveu que les empreses redueixin la seva despesa energètica, en funció de l’estalvi potencial detectat.

A partir d’aquest 2018, s’espera que les empreses puguin aplicar les millores proposades i aconsegueixin la reducció de la despesa energètica prevista, a través d’una segona fase en la que s’actuarà com a gestor i assessor energètic.

Totes les empreses participants formen part de la indústria de Manlleu i representen la diversitat d’activitats i de dimensió que existeix a les diferents empreses del municipi. El programa, desenvolupat per l’Ajuntament de Manlleu, ha sigut finançat per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona i pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

COMPARTEIX-HO