Els propers dies 21, 22 i 23 de febrer tindrà lloc la segona edició del Fòrum Internacional de Gestió de Residus Municipals – WASTEINPROGRESS, que se celebrarà a la Fira de Girona. Aquesta segona edició està enfocada en la gestió dels residus en regions i municipis turístics, així com en grans esdeveniments, i comptarà amb experiències d’èxit en l’àmbit nacional i internacional.

Des de Lavola, com a empresa referent en solucions per a la millora de la gestió dels residus i la corresponsabilització de la ciutadania, tindrem una presència destacada amb un estand propi a l’Espai Empresa del congrés. A més, disposarem d’una sala privada on es realitzaran presentacions exclusives als nostres clients.

També presentarem la cooperativa d’innovació Aporta, de la qual Lavola forma part, i donarem a conèixer els seus nous productes tecnològics per a la corresponsabilització de la ciutadania en la millora de la gestió dels serveis públics.

Finalment, estarem presents el Fòrum Innovació del congrés, on el divendres 23 a les 13.30h, presentarem la nostra experiència en esdeveniments “Towards Zero Waste”, per a la prevenció i reducció de la generació de residus en grans esdeveniments.

A Lavola compartim l’objectiu del Fòrum de crear un espai de connexió entre el sector públic i el privat, basat en el coneixement i la innovació, en l’àmbit de la gestió dels residus municipals. Per aquest motiu, esperem tenir l’oportunitat de veure’ns amb vosaltres a Girona. Us hi esperem!

Per a més informació sobre el Fòrum podeu visitar: http://wasteinprogress.net/