Les oportunitats comunicatives de la mobilitat elèctrica d’Urbaser

Urbaser és una de les principals empreses de serveis de gestió mediambiental amb presència a més de 25 països. La seva vocació cap a la sostenibilitat fa que desenvolupi projectes innovadors de tecnologia pròpia per a impulsar la mobilitat elèctrica a la seva flota de vehicles.

Aquests projectes, pocs coneguts fora de l’àmbit intern de l’empresa, suposen una immillorable oportunitat comunicativa per reforçar els següents missatges i valors corporatius:

    1. Posar en valor el compromís d’Urbaser amb la innovació.
    2. Reforçar el vincle entre Urbaser i la mobilitat elèctrica
    3. Millorar la reputació d’Urbaser com a empresa sostenible.

Des de Lavola donem suport a Urbaser per donar difusió a tots aquests projectes innovadors, no només per la seva rellevància en l’àmbit de la sostenibilitat, sinó també per l’interès que poden generar en l’opinió pública i els grups d’interès de l’empresa.
Així, per una iniciativa pionera en el sector dels serveis urbans, com el desenvolupament del primer camió de neteja urbana de gran tonatge 100% elèctric, vam proposar una presentació pública als mitjans de comunicació d’aquest vehicle.

Per a aquesta presentació des de Lavola vam realitzar les següents accions:

  • Creació d’un naming identificatiu del camió –“Urbaelectric” – i d’una imatge gràfica pròpia. També ens vam encarregar de dissenyar la decoració que lluiria el camió.
  • Desenvolupament del dossier de premsa, de vídeos i fotografies del camió en funcionament, de l’argumentari pels portaveus de l’empresa i de la convocatòria i l’organització de la roda de premsa, així com del seguiment posterior amb els mitjans convocats.

Per una altra part i de cara a reforçar la reputació internacional d’Urbaser com a experts en mobilitat elèctrica, gràcies a la llarga experiència de la seu de Barcelona, vam realitzar un vídeo corporatiu en anglès i castellà, on donàvem gran protagonisme a l’equip humà que gestiona la flota de 113 vehicles elèctrics de la capital catalana, descobrint al mateix temps projectes tan innovadors com “ReCarGo”, que permet la recàrrega de vehicles elèctrics amb plaques solars a les mateixes instal·lacions d’Urbaser.

Sens dubte, el vídeo es demostra en aquest cas com una eina comunicativa molt potent que posa en valor la revolució que suposa l’ús d’aquest tipus de vehicles en el servei de recollida de residus de les ciutats del futur. La gran acceptació del format vídeo el fa ideal per a la difusió per web i xarxes socials corporatives, així com en presentacions comercials i esdeveniments relacionats amb la mobilitat sostenible, com la fira Expoelectric de Barcelona.

COMPARTEIX-HO