Ecovidrio promou el reciclatge del vidre amb El Contenidor d’Or

Amb l‘objectiu de promoure la recollida selectiva d’envasos de vidre entre la ciutadania, Ecovidrio organitza el concurs El Contenidor d’Or, amb la col·laboració de 12 ajuntaments catalans.

La competició va començar el novembre de 2017 i finalitzarà el mes d’abril d’enguany.  Durant aquest període, els participants han d’aconseguir incrementar la seva pròpia taxa de recollida de vidre, és a dir, els quilos de vidre que recicla cada habitant. Així, cada mes es comparen els resultats de recollida amb els obtinguts durant el mateix mes de l’any anterior i guanya el que aconsegueix el major increment.

El guanyador mensual rep com a premi la instal·lació d’El Contenidor d’Or en un espai cèntric de la ciutat, en reconeixement al compromís de tots els veïns amb el reciclatge del vidre. Al final del concurs, el municipi que sumi un major increment es proclamarà guanyador final i veurà fet realitat un projecte social, cultural o esportiu en benefici de tothom.

Els participants que es disputen El Contenidor d’Or són Badalona, El Prat de Llobregat, Girona, Granollers, Lleida, Rubí, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Tarragona, Viladecans, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. En els primers mesos de concurs els guanyadors mensuals han sigut Granollers i Viladecans i aquest últim encapçala el rànquing general.

Des de Lavola es realitza la secretaria tècnica, actuant d’enllaç entre Ecovidrio i els municipis participants, i s’han creat tots els materials comunicatius de la campanya, entre ells, el web http://elcontenidordor.cat/ on consultar tota la informació i seguir l’actualitat de la competició.

COMPARTEIX-HO