L’Ajuntament de Madrid posa en marxa la campanya “Acierta con la orgánica”

L’Ajuntament de Madrid ha iniciat una campanya d’implantació de la separació de la fracció orgànica a la ciutat. Durant la roda de premsa es va donar a conèixer el lema i la imatge de la campanya, anomenada “Acierta con la orgànica”, així com la pàgina web aciertaconlaorganica.es, on es pot trobar tota la informació relativa a la campanya, així com un apartat on es poden resoldre dubtes i un blog on trobar notícies actualitzades.

La campanya de sensibilització durarà 8 mesos, havent començat el passat 19 de setembre i acabant el 19 de maig de 2018. Al llarg d’aquests mesos, l’equip d’informadors ambientals visitarà porta a porta tots els habitatges, a més de comerços, restaurants i grans generadors, i centres educatius de les 17 zones pioneres.

A més, col·laboraran amb els treballadors d’equipaments municipals, associacions de veïns i centre de majors municipals, ja que es consideren agents multiplicadors i difusors del missatge. Finalment, també es posaran punts informatius i una exposició itinerants entre les diferents zones pioneres.

Totes aquestes accions compten amb un sistema d’avaluació que permetrà als tècnics municipals dissenyar l’estratègia d’implantació de la recollida dels residus orgànics a la resta de la ciutat. Amb l’objectiu de compartir els resultats obtinguts, a l’abril s’elaborarà un full informatiu amb la informació més rellevant.

COMPARTEIX-HO