Celebració del Dia Mundial de les Ciutats al Recinte Modernista de Sant Pau

Entre el 31 d’octubre i el 5 de novembre es va celebrar el Dia Mundial de les Ciutats al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona. La diada té l’objectiu de sensibilitzar la societat de la importància del desenvolupament urbà sostenible i, alhora, promoure la cooperació i l’acció per donar resposta als reptes actuals de les ciutats.

La celebració s’impulsa des de l’oficina d’UN-Habitat, l’agència de les Nacions Unides encarregada de promoure ciutats i pobles més sostenibles i que té la seva seu al Recinte Modernista de Sant Pau. Lavola va col·laborar en l’organització de les jornades realitzant i dinamitzant activitats i tallers el dimarts 31 d’octubre, Dia Mundial de les Ciutats, i diumenge 5 de novembre en la festa de clausura de la celebració.

Per a la primera jornada es va realitzar el taller per a grups escolars Ciutat + viva amb l’objectiu de proporcionar una plataforma perquè els nens i nenes reflexionessin sobre les experiències que viuen a la ciutat i discutissin la ciutat que necessiten en termes de sostenibilitat.

Per a la jornada de cloenda, coincidint que tots els primers diumenges de mes són els dies de portes obertes al Recinte Modernista de Sant Pau, es va celebrar la Festa del Dia Mundial de les Ciutats. L’esdeveniment estava dissenyat perquè les famílies i tots els públics juguessin i participessin en tallers amb el propòsit de conscienciar sobre com poden millorar la vida a les ciutats amb petites però importants accions quotidianes, tant de manera individual com col·lectiva.

COMPARTEIX-HO