Comença un nou curs ple de novetats a Canal Educa

Comença un nou curs per al programa Canal Educa amb un canvi en la gestió del projecte, que passa de ser gestionat per Canal Isabel II a la Fundación Canal.

L’oferta educativa de Canal Educa continua la seva tasca de sensibilització ambiental a les escoles i instituts, posant atenció a la relació entre els impactes provocats pel canvi climàtic i l’aigua, i oferint activitats que aposten per la innovació i la creativitat.

En aquest sentit, estem creant una nova activitat innovadora adreçada a Educació Secundària que es dirá Créalo tú mismo i que es complementarà amb el nou concurs Canal Junior.

Per als docents, s’han dissenyat activitat específiques que consisteixen en tres sessions de webinars que els permetran conèixer millor les possibilitats que Canal Educa ofereix i treballar la forma més adequada d’adaptar-les a les seves pròpies necessitats per a complementar la seva feina a les aules.

Per cinquè any consecutiu, Lavola coordinarà les activitats educatives i, a més, s’encarregarà de la gestió digital i la comunicació del projecte, incloent la dinamització de les xarxes socials, l’elaboració dels butlletins mensuals i correus de difusió, del disseny i la creació de vídeos promocionals, etc.

Per a conèixer més informació sobre Canal Educa, el programa disposa d’un portal educatiu amb informació sobre el seu programa d’activitats presencial, materials, publicacions i recursos per a aprofundir en la sostenibilitat i l’aigua.

COMPARTEIX-HO