A la província de Buenos Aires milloraran la gestió de residus

Lavola participa en l’elaboració del Plan Integral de Gestión de Residuos en los Municipios de la Cuenca Matanza Riachuelo en la Provincia de Buenos Aires (Argentina). El desenvolupament d’aquest pla neix de l’activitat missional a l’eix de gestió de residus de l’Autoridad de Cuenca Matanza Riachuelo (ACUMAR), i contempla un diagnòstic del servei actual de la recollida de residus en 14 municipis, així com el redisseny d’un nou servei de recollida òptim, eficaç i eficient, que servirà com a input per a la formulació del Programa de Recogida de Residuos ACUMAR.

L’abast del pla inclou els residus de caràcter urbà generats a l’àmbit domiciliari o comercial, i els assimilables per aquests. Igualment es contemplen els denominats Residuos Especiales de Generación Universal (REGU), com ara piles i bateries, neumàtics fora d’ús (privats) i medicaments.

S’espera que amb aquest pla se li doni solució a diverses problemàtiques als municipis de la provincia associades a la gestió dels residus, factor que ha sigut una de les principals causes de la degradació històrica que ha partit aquest territori.

COMPARTEIX-HO