L’inici del nou curs i la Bicicletada, activitats destacades al Centre Andorra Sostenible

Amb l’inici de setembre han arribat dos esdeveniments marcats al calendari del Centre Andorra Sostenible (CAS): el començament del curs escolar (11 de setembre) i la nova edició de la Bicicletada (16 de setembre).

Respecte al curs escolar, aquest 2017-2018 serà el novè del projecte Escola Verda i, des del CAS, se seguirà dinamitzant tant l’ambientalització dels centres educatius com les activitats d’educació ambiental. Com cada inici de curs, el CAS posa a disposició dels docents materials i recursos pedagògics que poden ser d’interès a l’hora de desenvolupar activitats en l’àmbit de la sostenibilitat.

Entre aquests materials destaquen el propi Catàleg de recursos educatius del centre, el Recull de recursos pedagògics recomanats per treballar durant tot el curs les principals fites i temàtiques que planteja el calendari internacional de Dies mundials sobre sostenibilitat, i la nova monografia Escola verda, destinada a sensibilitzar i treballar la qüestió del soroll als centres educatius.

Pel que fa a la Bicicletada, inclosa dins dels actes de la Setmana Europea de la Mobilitat sostenible (16-22 de setembre), va complir la catorzena edició amb la participació de 224 ciclistes i la col·laboració d’una trentena de voluntaris a l’organització. Aquesta edició es va tornar a realitzar al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.

D’aquesta manera, aquest equipament del Govern d’Andorra ha donat la benvinguda al setembre amb forces per seguir oferint els seus serveis per informar i sensibilitzar a la ciutadania sobre el medi ambient i la sostenibilitat.

COMPARTEIX-HO