‘La vida de l’aigua’, nova exposició itinerant de la Diputació de Barcelona

Sant Joan de Vilatorrada va acollir l’estrena de la nova exposició itinerant sobre l’aigua que ha creat i desenvolupat Lavola a petició de la Diputació de Barcelona.

El projecte, que neix de la necessitat de renovar l’anterior exposició itinerant ‘Nova cultura de l’aigua’, representa les diferents vivències per les quals passa l’aigua al llarg del seu cicle: quan baixa pels rius, quan es recull i es potabilitza, quan es fa servir a les llars, quan es depura i es torna al medi i recull l’impacte del canvi climàtic i altres efectes externs sobre els recursos hídrics i els entorns aquàtics.

L’exposició s’ha plantejat amb uns continguts didàctics i clars, un disseny gràfic original i unes peces interactives que pretenen crear interès i motivar als seus visitants.

Un altre punt destacable d’aquesta exposició és el seu concepte modular, que permet adaptar-se a diferents espais i un fàcil muntatge i transport, a més de la resistència i sostenibilitat dels materials emprats.

Lavola ha compensat les emissions generades pel desenvolupament d’aquest projecte, obtenint el segell Clean CO2 certified que acredita la seva neutralitat en emissions de carboni.

Després de l’estrena de l’exposició a Sant Joan de Vilatorrada, ‘La vida de l’aigua’ va traslladar-se a L’Hospitalet del Llobregat. A partir d’ara, seguirà per la resta dels municipis de la província de Barcelona que sol·licitin a la Diputació de Barcelona aquest nou recurs educatiu sobre la importància de l’aigua a la nostra societat. La sol·licitud es pot fer a través d’aquest enllaç.

COMPARTEIX-HO