ItinerApp, present a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient de Grifols

Els voltants del Santuari del Corredor, situat al Parc del Montnegre i el Corredor, van ser l’escenari que l’empresa Grifols va escollir per celebrar, el passat 10 de juny, el Dia Mundial del Medi Ambient.

Amb l’objectiu de sensibilitzar els treballadors de l’empresa i a les seves famílies, es va organitzar una jornada amb dos tallers educatius i un itinerari guiat que es va dur a terme gràcies a l’aplicació ItinerApp, dissenyada per Lavola.

El primer taller va consistir a construir menjadores per a ocells. Els participants van elaborar-les amb materials reciclats tenint en compte l’avifauna de l’entorn i les característiques del bec dels ocells en funció de la seva alimentació. En el segon, en canvi, els assistents van elaborar boles de fukuoka –compostes de substrat vegetal, compost, aigua i llavors- amb l’objectiu de plantar-les  posteriorment i d’aquesta manera, prendre consciència sobre la importància de contribuir a la biodiversitat vegetal quotidiana.

Alineat amb el lema que s’ha escollit enguany amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, ‘Connecta amb la natura’, l’aplicació ItinerApp va permetre als participants de la jornada conèixer a fons l’entorn proper. A banda de dinàmiques i jocs digitals, l’itinerari va complementar-se amb les explicacions d’una educadora que va ajudar als assistents a descobrir aspectes sobre la flora, la fauna i els serveis del parc.

COMPARTEIX-HO