L’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona ha liderat la posada en marxa del Programa Làbora, una iniciativa que sota els valors d’igualtat d’oportunitats, compromís, transparència, cooperació, participació i innovació neix amb l’objectiu d’afavorir l’ocupació de les persones amb més dificultats d’accés al mercat laboral.

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de les entitats socials, representades per ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’Inserció de Catalunya), la Creu Roja i el teixit empresarial de la ciutat. Totes elles treballen per assolir l’encaix competencial entre les ocupacions que ofereixen les empreses i les persones que recerquen feina.

Per ara, l’Ajuntament de Barcelona ha contractat un total de vuit persones del Programa Làbora per treballar a la ‘Gran Campanya’, la campanya d’informadors/es que va impulsar el passat mes de febrer. Precisament per aquest motiu, el passat 15 de maig, Lavola va ser reconeguda com a empresa solidària i va rebre el Segell Làbora. Tais Vidal, responsable del projecte, va ser l’encarregada de recollir el distintiu.

La jornada va concloure amb la participació en un networking per a la recerca de nous candidats/es.