Del 22 al 25 de maig, el Palau de Congressos de Barcelona acollirà la primera edició de la fira Innovate4Climate que ha organitzat Fira Barcelona en sintonia amb el Banc Mundial i el Ministeri d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient (MAPAMA).

L’objectiu d’aquest esdeveniment és, a grans trets, afavorir la lluita contra el canvi climàtic i garantir que el món financer, del mercat i tecnològic s’uneixin al compromís d’accelerar l’acció climàtica.

Durant aquests dies, Lavola disposarà d’un estand a la fira, on paral·lelament, gestionarà els aspectes relacionats amb la sostenibilitat. Fent gala de la seva experiència, l’empresa implementarà la iniciativa ‘Waste Zero’ a la fira, amb l’objectiu de reduir els residus, estalviar recursos i garantir la màxima sostenibilitat de l’esdeveniment.

També s’encarregarà que la primera edició de l’Innovate4Climate sigui neutra en carboni. Ho farà gràcies a Clean CO2, una marca de l’empresa que es dedica a la gestió i compensació d’emissions de carboni. Clean CO2 calcularà, reduirà i compensarà les emissions de carboni que es generin fruit de l’organització de la fira i de la participació dels assistents.

A banda d’aquestes missions, el pròxim dia 25 de maig, Lavola organitzarà un side event. A partir de les 12.45 h, l’empresa se centrarà en ‘L’economia col·laborativa com a solució de finançament pel canvi climàtic’.