Màgia i malbaratament alimentari s’uneixen en un taller-espectacle

La campanya “Som Gent de Profit” disposa de nous recursos per evitar el malbaratament alimentari. Es tracta d’un innovador taller-espectacle que combina la màgia fent servir d’escenari una nevera a mida real.

Els assistents a la Festa dels Aliments Aprofitats de Granollers han tingut l’oportunitat de gaudir de l’estrena de “La nevera de profit”. I els aplaudiments del nombrós públic confirmen que el plantejament d’aquest nou taller-espectacle serà tot un èxit.

“La nevera de profit” està protagonitzat per un cuiner màgic que sorprèn a grans i petits amb els seus trucs i els fa passar una bona estona mentre fa pedagogia sobre les claus per evitar el malbaratament alimentari: la planificació en la compra, la conservació i la transformació dels aliments.

Aquest nou taller –conceptualitzat i dissenyat per Lavola– forma part de les accions de la campanya “Som Gent de Profit” que impulsa l’Agència de Residus de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, segueix sensibilitzant i educant a la població sobre el problema del malbaratament alimentari, recuperant el valor dels aliments, però ho fa des d’una perspectiva nova, plena de màgia i diversió.

COMPARTEIX-HO