Desenvolupament sostenible a les ciutats intermèdies de Colòmbia

Lavola Colòmbia, en consorci amb la Fundació per a la Investigació del Clima (FIC), ha resultat adjudicatària dels estudis de gasos efecte hivernacle, vulnerabilitat al canvi climàtic i desenvolupament urbà per a les ciutats colombianes de Popayán i el sistema funcional de Sincelejo-Corozal.

Aquests estudis són el primer pas per aconseguir que les ciutats colombianes accedeixin al programa ‘Ciudades Sostenibles y Competitivas’ que la banca de desenvolupament territorial, Findeter, executa a Colòmbia en col·laboració amb el Banc Interamericà de Desenvolupament (BID).

El programa ‘Ciudades Sostenibles y Competitivas’ treballa pel desenvolupament sostenible de les ciutats intermèdies del país desenvolupant amb cadascuna d’elles una visió a llarg termini en termes de sostenibilitat en el seu marc ambiental, urbà, econòmic, social i fiscal.

Els treballs contribuiran a construir una visió conjunta en resposta a les oportunitats i reptes del territori per projectar accions pertinents que contribueixin a la seva sostenibilitat.

COMPARTEIX-HO