L’equip de BUUR i Lavola, finalista al concurs ‘Repensant el barri del Rec’ d’Igualada

L’equip format pel despatx d’arquitectura BUUR, de Lovaina (Bèlgica) i Lavola, s’ha situat entre els finalistes del concurs d’idees per repensar el barri del Rec d’Igualada.

Amb el suport de l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC) i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), l’Ajuntament d’Igualada va impulsar aquest procés participatiu amb l’objectiu de decidir el futur urbanístic d’un dels barris més emblemàtics de la ciutat.

Dins de la categoria d’urbanisme i connectivitat, l’equip de BUUR i Lavola apostarà per una proposta sostenible que doni resposta a les potencialitats i necessitats del barri, una zona tradicionalment coneguda per la presència de la indústria adobera, de la qual Igualada n’és un referent internacional.

El projecte final serà el resultat de les conclusions que s’hagin extret dels diversos debats ciutadans. Arquitectes i urbanistes d’àmbit local, nacional i internacional també podran fer arribar les seves idees i propostes.

COMPARTEIX-HO