Més facilitats per al professorat del programa ‘Coneguem els nostres parcs’

Donar a conèixer els espais naturals gestionats per la Diputació de Barcelona. I fer-ho d’una forma senzilla. Aquest és l’objectiu del programa escolar ‘Coneguem els nostres parcs’, que des de fa trenta-dos anys s’ofereix a les escoles de la província de Barcelona.

Aquest any, per tal d’incrementar el seu impacte sobre els alumnes que hi participen, la Diputació s’ha proposat modificar el web del programa per fer-lo més modulable.

Amb l’objectiu de facilitar i simplificar la feina del professorat, està previst que el nou web del programa incorpori el concepte de la persona que educa de forma virtual, que apareixerà a l’inici de la pàgina en un vídeo-tutorial interactiu.

Aquesta figura serà clau per guiar la primera fase del programa, que es desenvolupa a les aules. D’aquesta manera, a través de vídeos que s’aniran penjant al web, el personatge aconsellarà i suggerirà possibles activitats i jocs interactius que el professorat –si ho considera convenient- podrà realitzar amb els alumnes.

A la segona fase, que es realitza als parcs, no tindrà tant protagonisme com a la primera, però serà una eina a la qual el professorat podrà recórrer per informar-se sobre els punts de trobada.

COMPARTEIX-HO