L’Agència Catalana de Turisme se suma a la gamificació a través d’ItinerApp

La gamificació sembla estar a l’ordre del dia de les empreses a l’hora de dinamitzar les jornades de treball. Un clar exemple d’aquest fet és l’Agència Catalana de Turisme, que per concloure la convenció anual que va celebrar-se el passat 16 de febrer a l’Esfèric i als jardins de Joan Brossa de Montjuïc, va proposar als assistents participar en una activitat educativa basada en l’aplicació ItinerApp.

Prop de 120 persones repartides en equips de 8, van participar-hi amb el turisme sostenible com a protagonista, ja que enguany l’Agència treballarà centrant-se en la declaració de l’ONU del 2017 com a Any del Turisme Sostenible pel Desenvolupament.

Tots ells van enfrontar-se a proves, reptes i dinàmiques que, a través de l’aplicatiu, els va permetre tractar diferents aspectes relacionats amb el tema escollit, com són la potenciació i el respecte envers la cultura i les tradicions locals.

A banda del seu component lúdic, educatiu i interactiu, l’aplicació ItinerApp -aplicable a tot tipus d’instal·lacions, equipaments o entorns naturals-, aporta sens dubte, un valor diferencial a altres propostes educatives dins de l’entorn empresarial.

COMPARTEIX-HO