Barcelona posa en marxa una campanya d’informadors per millorar la neteja a la ciutat

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa una campanya de sensibilització perquè la ciutadania estigui informada dels serveis de neteja viària de la ciutat i es corresponsabilitzi per a millorar la neteja de carrers i places.

Durant tot l’any, un equip d’informadors a cada districte recorreran els carrers de Barcelona per conscienciar a ciutadans i botiguers sobre la problemàtica dels residus i actuar per a la major implicació en el manteniment de l’ordre i la neteja de Barcelona.

Totes les accions i missatges tenen per objectiu millorar la percepció ciutadana de la neteja de la ciutat, promoure un ús correcte de tots els elements de neteja i gaudir d’una ciutat neta amb la col·laboració de tots (veïnat, comerciants, turistes, propietaris d’animals de companyia, etc).

Per aconseguir-ho, els informadors recolliran l’opinió dels ciutadans mitjançant una metodologia de treball basada en tablets que els permetrà saber quines són les necessitats reals de la ciutadania. Això permetrà que al llarg de la campanya, se’n puguin extreure indicadors i reflexions al respecte.

COMPARTEIX-HO