El Prat de Llobregat vol conscienciar la ciutadania dels efectes negatius de l’ús de tovalloletes humides

L’ús de les tovalloletes humides i el seu impacte negatiu pel medi ambient centrarà el programa educatiu ‘El Prat, ciutat dels infants’, que anualment impulsa l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

Amb aquesta iniciativa, el consistori i la Diputació de Barcelona proposen a 25 alumnes d’entre 11 i 13 anys que constitueixen el Consell dels Infants, que se sumin al projecte per conèixer quin és el recorregut que segueixen les tovalloletes quan les llencem pel vàter.

Una de les accions previstes pel pla de treball d’enguany és visitar l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals del Prat de Llobregat (EDAR) i el Centre de Recuperació d’Animals Marins (CRAM) per conèixer la problemàtica de primera mà. El projecte finalitzarà amb el disseny, per part dels mateixos alumnes, d’un pla de comunicació amb l’objectiu de traslladar el coneixement adquirit a la ciutadania.

El programa ‘El Prat, ciutat dels infants’ es va iniciar l’any 1999 i des de llavors s’ha convertit en una eina clau per repensar la ciutat d’acord amb les propostes dels infants que l’habiten.

COMPARTEIX-HO