L’audiovisual pren força en la comunicació empresarial

El vídeo suposarà, l’any 2020, el 80% del tràfic a Internet. Aquesta és la dada que es desprèn de l’informe Visual Networking Index: Forecast and Methodology 2015-2020, realitzat per Cisco, i que confirma la força que està prenent aquest format comunicatiu.

Davant d’aquesta realitat, el vídeo ha passat a ser un dels eixos fonamentals en l’estratègia de comunicació de moltes empreses, que necessiten de professionals que dominin les possibilitats expressives d’una peça audiovisual i sàpiguen com integrar-hi els objectius generals de comunicació corporativa en el seu disseny, guió, efectes i grafisme.

En aquest sentint, l’equip de l’Àrea de Comunicació de Lavola ha donat resposta a les peticions de clients com Urbaser, que ha volgut agrair la feina dels seus treballadors amb un vídeo que mostra l’esforç humà que hi ha darrera la neteja de platges de Barcelona el dia de Sant Joan. També Crèdit Andorrà ha fet servir el format audiovisual per donar a conèixer el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

A més d’assessorar els clients, Lavola innova en aquest àmbit amb els seus propis vídeos. És el cas del creat per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient o la postal per felicitar les festes nadalenques al seus clients, col·laboradors i proveïdors, dues peces que apel·len  a les emocions i eviten els missatges purament comercials.

COMPARTEIX-HO