La Font Blanca 2017, una competició esportiva referent en sostenibilitat

Si l’any passat la Font Blanca World Cup es va convertir en la primera cursa de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) neutra en emissions de CO2, aquest any ha volgut anar més enllà i s’han  incorporat noves mesures per reduir l’impacte ambiental de l’esdeveniment.

D’una banda, s’ha apostat per la reducció de residus en origen i la reutilització de materials, així com per la compra de productes de proximitat. També s’han introduït millores en la gestió dels desplaçaments, s’ha fomentat el transport compartit i s’ha format i sensibilitzat en matèria de sostenibilitat  les persones voluntàries.

Aquestes mesures, impulsades amb la col·laboració del Centre Andorra Sostenible, s’han sumat a les ja implantades el 2016, aconseguint com a resultat un esdeveniment respectuós amb l’entorn i que contribueix a la lluita contra el canvi climàtic. D’aquest objectiu n’ha pres part Lavola, qui ha patrocinat la cursa a través del càlcul i la compensació de les emissions generades amb Clean CO2.

COMPARTEIX-HO