Conèixer de primera mà com es valoritzen els residus domèstics

Un volt als residus és el nom del programa d’educació ambiental promogut pel Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme, que té com a principal finalitat donar a conèixer la importància de la valorització dels residus sòlids urbans a través de visites guiades a la planta i diferents tallers didàctics.

Milers de persones, la majoria estudiants, passen cada any pel Centre per participar en alguna de les propostes educatives que s’hi ofereixen i que Lavola coordina des de l’any 2012.

El Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme és capdavanter en la gestió dels residus sòlids municipals i permet recuperar recursos en forma de materials reciclables i energia verda. La clara voluntat educativa de la instal·lació i la gran varietat de recursos de què disposa, com ara una aula ambiental o un cinema 4D, l’han convertit en un centre pioner, també en aquest sentit.

COMPARTEIX-HO