Crèdit Andorrà se suma al Pacte Mundial i als Objectius de Desenvolupament Sostenible

Crèdit Andorrà s’ha adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides, incorporant els seus principis en la seva estratègia de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), en línia amb els valors que es desprenen del model cultural, fonamentats a crear valor entre els grups d’interès i a millorar l’entorn social, econòmic i ambiental.

D’altra banda, per contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), n’ha assumit 6 dels 17 objectius, concretament els relatius a la salut i el benestar, l’educació de qualitat, el treball digne i el creixement econòmic, la indústria, la innovació i les infraestructures, el consum i la producció responsables, i l’acció climàtica.

Des dels seus orígens, Crèdit Andorrà ha tingut la RSC com a element clau en el desenvolupament de la seva activitat. La seva trajectòria en aquest àmbit s’ha vist reconeguda amb l’obtenció, el 2015 i el 2016, del premi al millor banc en RSC a Andorra pel Global Banking & Finance Review.

La rellevància de tenir una estratègia clara i de saber comunicar-la

L’equip de sostenibilitat corporativa de Lavola ha acompanyat el Grup Crèdit Andorrà  en el procés d’anàlisi de la contribució del Grup Crèdit Andorrà als Objectius de Desenvolupament Sostenible, i en la definició i implantació de l’estratègia de RSC de l’entitat alineada amb els ODS.

A nivell comunicatiu, el resultat dels treballs s’ha plasmat en una  infografia que reflecteix la contribució del Grup Crèdit Andorrà als Objectius de Desenvolupament Sostenible així com en l’edició d’un vídeo per difondre el compromís de Crèdit Andorrà amb els ODS.

 

COMPARTEIX-HO