Una campanya de Ferrer, guardonada als Premis OCARE

Un dels projectes de Lavola ha resultat guanyador a la primera edició dels Premis OCARE a la comunicació de la Responsabilitat Social Corporativa 2016. El guardó ha estat atorgat a la categoria de Comunicació de la RSC de contingut ambiental per la campanya de llançament de l’Estratègia de Sostenibilitat de Ferrer.

Amb un alt component de storytelling, la campanya ha constat de diversos elements que han aconseguit calar en tota l’organització i fer de l’estratègia de sostenibilitat una realitat amb grans resultats. Un logotip, un conte, un document infogràfic i un vídeo didàctic han explicat al públic intern l’aplicació de l’estratègia, tot buscant la vinculació de tothom per a fer-la possible.

Els premis OCARE, entregats el 29 de novembre en un acte a la Universidad CEU San Pablo de Madrid, estan impulsats per l’agència MediaLuna i la pròpia universitat amb l’objectiu de donar a conèixer i compartir les bones pràctiques, les idees amb finalitat ètica i les iniciatives d’empreses i institucions que milloren la vida dels éssers humans amb l’objectiu final d’inspirar a d’altres a fer el mateix.

COMPARTEIX-HO