Abertis, CaixaBank i Cellnex, premiades als CDP Climate Leadership Awards

En el marc dels premis CDP Climate Leadership Awards, Abertis Infraestructuras, CaixaBank i Cellnex Telecom han estat reconegudes per materialitzar el seu compromís contra el canvi climàtic a partir de la reducció d’emissions en la seva activitat empresarial.

Per mitigar el seu impacte, les empreses han calculat la petjada de carboni anual, han analitzat els riscos i oportunitats del canvi climàtic sobre els seus negocis i han aplicat estratègies de compensació a través de la marca Clean CO2.

El càlcul de la petjada és un element fonamental per determinar i focalitzar en quines àrees i processos és prioritari actuar, així com per definir la futura estratègia de gestió de carboni de les organitzacions.

COMPARTEIX-HO