L’edifici de Rambla Catalunya 6, el primer de l’Eixample en obtenir la certificació LEED

La nostra seu de Barcelona compta des d’aquest dimarts amb el distintiu LEED-Silver, que acredita que es tenen en compte criteris de sostenibilitat en la seva utilització i manteniment. El procés de certificació ha estat dirigit i gestionat per Lavola.

L’acte durant el qual els propietaris de l’immoble, Mercedes Ventosa i Josep Maria Roger, han rebut la placa de mans del director general de Lavola, Pere Pous, ha comptat amb la presència de la regidora del Districte de L’Eixample i regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, la Sra. Montserrat Ballarín, i de la delegada a Catalunya del Green Building Council – Espanya, la Sra. Eulàlia Figuerola.

El LEED (Leadership in Energy & Environmental Design) és un sistema de certificació d’edificis sostenibles, desenvolupat per l’US Green Building Council. L’objectiu final d’aquest sistema és aconseguir que els edificis incorporin instal·lacions més eficients, que minimitzin els impactes sobre els ecosistemes existents i utilitzin racionalment els recursos.

L’immoble de Rambla Catalunya 6 és el primer edifici de l’Eixample a obtenir la certificació LEED-Silver, que acredita eficiència energètica, estalvi d’aigua, bones pràctiques en la gestió dels residus, compra de materials sostenibles i facilitat per a l’ús del transport públic.

COMPARTEIX-HO