Activitats educatives que milloren la imatge de marca

Més de 9.000 alumnes d’Educació primària i secundària visiten la planta de fabricació del Cola Cao cada curs. Les instal·lacions d’Idilia Foods reben el públic escolar i adult des de l’any 1981 sota demanda d’escoles, associacions, entitats i particulars interessats en conèixer el procés de fabricació d’aquest producte.

L’elevada fidelitat de les escoles i del públic adult, l’alt grau d’interès de l’activitat i les instal·lacions perfectament condicionades per acollir visitants, són una oportunitat immillorable per ressaltar els valors inherents a la marca Cola Cao a través d’activitats dinàmiques i motivadores, adaptades a cada tipus de públic.

En aquest context, i amb la finalitat de millorar l’experiència que s’ofereix als visitants, Idilia Foods ha renovat la seva activitat educativa. Tanmateix, per facilitar la comprensió dels processos de fabricació, instal·larà plafons amb infografies que estaran instal·lats al llarg de tot el recorregut de la visita.

COMPARTEIX-HO