Lavola va ser una de les tres empreses convidades a l’últim Espai de Networking organitzat per Barcelona Activa sobre el sector de l’economia verda. La jornada tenia com a objectiu oferir i compartir entre empreses i professionals la visió present i futura del sector, i generar un espai de networking que potenciés el contacte directe entre els assistents mitjançant dinàmiques participatives.

En representació de Lavola va assistir-hi la directora de Persones, Marta Soler, que va participar a la taula rodona per debatre la situació actual i les tendències del sector de l’economia verda i del seu impacte en l’ocupació. Soler va compartir mesa amb la directora administrativa de Rua Papel, Maribel Rua, i amb el fundador i gerent de L’estoc, Jordi Mayals.

La jornada, que va tenir lloc el 29 de juny a l’Auditori MediaTIC de Barcelona, va finalitzar amb un debat entre tots els assistents dinamitzat per Baldi Figueras.