Un viatge a l’època del Miocè des d’Hostalets de Pierola

A partir del proper curs escolar 2016-2017, el Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica (CRIP), d’Hostalets de Pierola, consolidarà el seu programa d’activitats científico-culturals.

El CRIP, impulsat per l’Ajuntament del municipi, posa en valor l’extraordinària riquesa i importància paleontològica dels jaciments del Miocè de Can Mata, un dels més importants d’Europa.

Des de l’any 2010, el CRIP ha estat objecte d’importants obres de rehabilitació, esdevenint un equipament que actua com a centre de dinamització cultural, turística i econòmica.

Aquest any, el Centre inicia una nova etapa, durant la qual Lavola es responsabilitzarà de la gestió de reserves, l’atenció al públic i el disseny i  dinamització de les visites guiades i activitats educatives. D’altra banda, Lavola ha dissenyat la guia d’activitats pel proper curs 2016-2017, que recull l’oferta educativa dirigida als centres escolars on es proposen visites i tallers que, de forma transversal, donen una visió àmplia i completa sobre la paleontologia.

COMPARTEIX-HO