El Primavera Sound compensa les seves emissions a través de Clean CO2

L’edició 2015 del Primavera Sound ja és neutra en emissions de CO2 a través de Clean CO2, la marca de Lavola per a la gestió i compensació de gasos amb efecte d’hivernacle. El Primavera Sound ha adquirit 180 crèdits de carboni per compensar el 100% de l’empremta de diòxid de carboni generada durant l’edició del festival, concretament 180 tones de CO2e.

Aquests crèdits serviran per finançar el projecte d’energia eòlica Ay-yildiz, que es desenvolupa a Turquia i que consisteix en la generació d’energia renovable a partir de 5 aerogeneradors i que compta amb un destacat compromís social.

Amb aquesta acció, l’edició 2015 del Primavera Sound ha aconseguit el Certificat i el Segell Clean CO2 Certified, que garanteixen la compensació d’emissions efectuada i el seu compromís amb la  lluita contra el canvi climàtic.

COMPARTEIX-HO