Sant Cugat impulsa la campanya ‘Tinc morro’ per tornar els senglars al bosc

L’Ajuntament de Sant Cugat ha posat en marxa la campanya “Tinc morro!”, dissenyada per Lavola, que té per objectiu comunicar i sensibilitzar la ciutadania sobre les accions que cal prendre per aconseguir que els més de 300 exemplars de porc senglar que hi ha a la ciutat tornin al seu hàbitat natural.

La campanya recorda, per exemple, que no s’ha de facilitar  aliments als senglars i cal llençar les escombraries a dins dels contenidors, alhora que informa sobre com actuar en cas de veure un senglar o tenir un incident en la zona urbana.

Per difondre els missatges, Lavola ha dissenyat un fulletó informatiu, un cartell, un adhesiu pels contenidors i un vídeo que ja a començat a córrer per les xarxes socials. A més, es treballa en el disseny d’una activitat educativa  de cara al proper curs escolar.

COMPARTEIX-HO