Canal Educa amplia l’oferta educativa

El programa educatiu Canal Educa, impulsat per Canal de Isabel II Gestión, empresa que gestiona l’aigua a la Comunitat de Madrid, ha iniciat el curs escolar 2015-2016 amb una imatge renovada i amb l’estrena d’un portal educatiu i de noves i variades activitats, amb l’objectiu d’ampliar la seva tasca de sensibilització ambiental.

El nou portal educatiu ofereix una navegació millorada que permet accedir a tota la informació de forma intuïtiva i senzilla i connectada a les xarxes socials. Els usuaris podran trobar tota la informació sobre el programa i informació d’actualitat sobre aigua i medi ambient i altres recursos com jocs en línia i manualitats dissenyades per als més petits. El portal també ofereix l’accés a l’aula virtual de Canal Educa, que com a novetat els alumnes d’educació secundària podran realitzar activitats en línia per aprofundir en els diferents continguts sobre l’aigua, sempre assessorats per educadors especialitzats.

Una altra novetat per a aquest curs és el llançament del primer concurs de microvídeo “Aigua … i acció!”, a través del qual els escolars de la Comunitat de Madrid, Lanzarote i Càceres capital poden compartir el seu missatge de sostenibilitat i mostrar les seves habilitats creatives i artístiques.

El programa manté les activitats presencials dirigides per l’equip d’educadors ambientals de Canal Educa, dissenyades i adaptades a tots els nivells educatius, des d’educació infantil fins a educació d’adults, incloent els centres d’educació especial i les aules d’hospitals.

Des del curs 2013-2014, Lavola és responsable de l’assistència tècnica i de la gestió integral del programa.

COMPARTEIX-HO