Rutes accessibles, la web que t’apropa als parcs naturals

Apropar la riquesa dels espais naturals catalans a la ciutadania és l’objectiu principal de la web Rutes accesibles.

La creació del web Rutes accessibles per la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona, obre un canal informatiu que permet als usuaris accedir de forma fàcil i ràpida a una àmplia varietat de continguts relacionats amb els parcs naturals catalans i apropa a la ciutadania la riquesa natural, paisatgística, ecològica i cultura d’aquests espais.

El portal, adaptat per a persones amb discapacitat visual i auditiva, fa un recorregut per  aquests espais, sovint desconeguts pel gran públic, a través de fotografies, informació destacada i jocs interactius.

Les rutes comencen en equipaments dels parcs que disposen de cadires handbikes i terceres rodes per a qui les vulgui utilitzar. A més, el trajecte es pot realitzar de diferents maneres: descarregant la guia de cada ruta en format PDF, seguir la ruta a través d’una guia de veu i  a través de les instruccions que facilita la Geo Ruta o les que estan publicades a la web de Geocaching. A banda de les rutes, la web també ofereix dos jocs interactius sobre els parcs, un d’ells incorporat aquest any, i una galeria d’imatges.

Lavola ha desenvolupat els continguts de la web, la imatge gràfica i el disseny dels diferents recursos, la programació així com la gestió dels itineraris a les pàgines de voices i geocaching.

COMPARTEIX-HO