Sota el lema ”Ampliant”, Lavola edita la memòria de sostenibilitat que recull l’impacte de l’activitat i el comportament de l’empresa durant l’any 2014.

Durant aquest període, hem apostat per crear vincles propers amb els nostres clients i col·laboradors, que des de l’obertura de la seu de Barcelona hem consolidat. La posada en funcionament de la nova sucursal de Lavola a Bogotà és una aposta clara pel procés d’internacionalització iniciat els últims anys. A Lavola no deixem d’apostar per la innovació i de mirar al futur, mirada que inclou la participació a cimeres internacionals, amb una atenció especial a la propera Convenció Marc de les Nacions Unides sobre Canvi Climàtic (COP21).

Aquest any, la memòria també s’ha publicat amb l’eina online G4 Template, que es basa en la Guia G4 de GRI, l’estàndard de referència per a l’elaboració de memòries de sostenibilitat.

La  plantilla G4 Template, que ha estat desenvolupada conjuntament amb Wizness, filial de la multinacional Enablon, permet elaborar de forma fàcil la memòria de sostenibilitat ja que disposa d’una guia tutoritzada i incorpora tots els beneficis de les xarxes socials per facilitar-ne la difusió.