Telefónica promou una exposició sobre biodiversitat amb activitats sobre sostenibilitat

L’Espai Fundació Telefónica ha acollit l’exposició “Diversitat amenaçada: Natura-Home-Cultura”, que a través de fotografies mostra la diversitat natural i cultural amenaçada per l’activitat humana. L’exposició s’ha complementat amb activitats educatives dissenyades amb la col·laboració de Lavola.

Amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la temàtica exposada, la Fundació ha organitzat dos tallers educatius adreçats a públic adolescent i públic familiar.

El taller per a joves “Canviem la ciència ficció?” ha tractat la diversitat natural i cultural a través de fomentar lectures i pel·lícules de ciència ficció. Mitjançant tècniques de mapeig digital s’ha construït el EcoMadrid del futur tenint en compte els tres eixos de la sostenibilitat: econòmic, social i ambiental.

El taller per a públic familiar “Recreant la biodiversitat” s’ha basat en la construcció col·laborativa de la història de la biodiversitat. Mitjançant dinàmiques participatives de caràcter lúdic i artístic, els participants han descobert la gran diversitat d’organismes vius que habiten al nostre planeta.

Lavola ha aportat els coneixements en sostenibilitat per al disseny de les activitats i l’experiència en l’àmbit de l’educació ambiental per dinamitzar els tallers que han estat ben valorats pel públic assistent.

COMPARTEIX-HO